Weetjes

De majestueuze okapi, een bedreigde diersoort, prijkt als nationaal symbool van een Afrikaans land en belichaamt exclusiviteit en bewondering. Het is meer dan alleen een naam; het vertegenwoordigt een zeldzaam en kostbaar erfgoed.

Onze unieke kracht schuilt in het harmonieus samensmelten van heerlijke traditionele en mondiale ingrediënten met geavanceerde moderne technieken. Dit culinaire samenspel weerspiegelt niet alleen onze passie voor de wereldgastronomie, maar ook onze toewijding aan het leveren van een onvergetelijke culinaire ervaring.

...

Bent u bezig met het plannen van een bijzondere gelegenheid zoals een cocktailparty, receptie, of bedrijfsfeest? Zoekt u naar smaakvolle en originele hapjes om uw gasten te verrassen? Bij Okapi Catering nemen wij de volledige organisatie op ons, van A tot Z. Onze culinaire experts zorgen ervoor dat uw receptie een onvergetelijke ervaring wordt, waarbij elk detail met zorg wordt samengesteld.

...

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, lunchbijeenkomst, of een meer intiem diner, Okapi Catering staat voor u klaar. Wij bieden een gevarieerd aanbod van zowel warme als koude buffetten, samengesteld met verse ingrediënten en oog voor detail. Laat ons uw diner verzorgen en geniet van hoogwaardige culinaire creaties die uw speciale gelegenheid extra bijzonder maken.

...

Wilt u een bijzondere gelegenheid thuis of op locatie vieren? Bij Okapi Catering bieden wij de service van een kok aan huis, die uw evenement omtovert tot een gastronomische ontdekking. Vanaf 8 personen verzorgen wij met passie en precisie een culinaire ervaring waarbij u alleen nog hoeft te genieten.

...

Creëer een ontspannen sfeer en geniet van een smaakvolle reis langs exotische plekjes met onze foodtruck. Okapi Catering brengt de lekkerste gerechten naar uw locatie, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een unieke culinaire ervaring op maat. Laat ons de zorgen van het eten uit handen nemen, terwijl u zich concentreert op het delen van bijzondere momenten.

...

Bij Okapi Catering omarmen we de passie voor koken op hout, bekend als "braai". Voor velen staat braaien gelijk aan barbecueën, maar het gaat verder dan dat. Het gehele braaiproces, waarbij het vlees of de groenten langzaam worden gegaard, biedt een gelegenheid om gezelligheid te creëren en quality time door te brengen met vrienden, familie of collega’s. Ontdek de warme en authentieke sfeer van een braai-evenement, perfect georganiseerd door Okapi Catering.

...

Okapi Catering brengt enkele wereldklassiekers naar uw evenement. Onze festivalbelevenis begint met toegankelijke prijzen, verse en heerlijke gerechten geserveerd op biologisch afbreekbare borden. Onze vlotte en hoffelijke bediening zorgt ervoor dat uw gasten kunnen genieten van toppings à volonté en naar keuze. Maak van uw evenement een waar culinair festival met Okapi Catering.

Met onze rijkelijke toppings willen we onze gasten verwennen We geven hen de mogelijkheid om zelf hun gerechtjes af te werken. Verse munt en koriander zorgen voor meer frisheid, terwijl chili en pili pili de gerechten pittig en pittiger maken. Houden de genodigden het liever neutraal of krokant, dan kiezen ze voor de vitaminerijke pompoenpitjes, uitjes of pinda. Ook voor de zoetbekken worden er kokosschilfers of zelfgemaakte zoetzure saus voorzien.